2021-12-12 07:59:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A nehézségeket azért kapod, hogy leküzdd őket

Napi horoszkóp december 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Meglehetősen sok feladatod lesz ezüst vasárnapon, de biztosan örömet is lelsz benne. Az adventi készülődést kifejezetten élvezed, főleg, ha találsz az energiádnak valamilyen kreatív csatornázási módot. Ne szabj gátat az alkotó kedvnek, ereszd szabadjára a fantáziádat, amennyire csak lehetséges!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Advent harmadik vasárnapján hajlamos leszel a meggondolatlan kijelentésekre, ami persze egyáltalán nem tesz jót a családi békének. Magánéletedben kedvező változások indultak el, engedd meg magadnak, hogy elmélyülhessen a harmónia köztetek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem tudod, hogyan is lophatnád be magad egy bizonyos személy szívébe. Pedig nagyon is egyszerű a módszer. Semmi taktikázás nem segít, csak az, ha végre megnyitod a szívedet előtte. Fedd fel az érzéseidet, mondd el vagy írd le neki, amit érzel és gondolsz!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A folytonos küzdelem felemészti a belső erődet. Ha viszont végre megnyugszol egy kicsit, és körülnézel, észreveheted, hogy többen támogatnak és segítenek téged, mint akik akadályozni próbálnak. Szerencsére sokkal több a szeretet körülötted, mint a harag. És ez a legfontosabb!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Te igazán szíves, barátságos személyiség vagy, és ez most a környezetednek is feltűnik végre. Tegyél szert új kapcsolatokra, és élvezd a figyelmet! A régi barátok, a közvetlen hozzátartozók talán már megszokták a sok jót, amit tőled kapnak, és nem honorálják kellőképp. Érdemes óvatosan figyelmeztetni őket erre...
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kell mindenképpen ezüst vasárnap döntened, még akkor sem, ha valaki a környezetedben folyamatosan sürget téged. és főleg ne engedd, hogy érzelmi zsarolással csikarják ki belőled azt, amit egyáltalán nincs kedved megtenni. Senki sem kötelezhet ilyesmire!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Barátaid talán úgy vélik, hogy meggondolatlanul ugrottál fejest egy kapcsolatba, akár szerelmi, akár üzleti kapcsolatról legyen szó. Elég azonban, ha te biztosan tudod, hogy jól döntött. De tényleg tudod? Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak a többiek!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha nyitott szemmel jársz ezüst vasárnap, könnyen rábukkanhatsz valamilyen kincsre. A kincs nem feltétlenül anyagi formában jelentkezik, talán egy olyan félmondat, szó lesz, ami sok mindent megváltoztat benned, körülötted a jó értelemben...
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt héten, és még otthon is jócskán akad feladat. Ha véletlenül leesel a lábadról, vagy kibicsaklik a bokád, akkor az annak a jele, hogy ideje lenne végre pihenni is egy kicsit. Ne juss el ideáig, mert akkor tényleg nem végzel a karácsonyig tervezett feladatokkal.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehezen uralkodsz az érzelmeiden, pedig te ezt szinte tökélyre fejlesztetted. Advent harmadik vasárnapján mégis könnyekig meghatódsz, és nem is feltétlenül személyes okokból. Talán találkozol egy igazán lenyűgöző emberrel, vagy különleges helyre vet a sors. Bárhogy is legyen, engedd meg magadnak a könnyeket!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók ezüst vasárnapon azt üzenik neked, hogy a nehézségeket azért kapod, hogy leküzdd őket, nem pedig azért, hogy hátat fordíts nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi vagy társkapcsolati problémákról, most szembe kell nézned a valósággal. Legyél erős! Egyébként is mindig megtalálod a megoldást!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Advent harmadik vasárnapján mintha mindenki veled akarna találkozni, és mindenki örömmel mutatja ki feléd a szeretetét. Háláld meg kedvességgel, törődéssel, kisebb gesztusokkal. Valószínűleg alkalmad lesz segíteni egy idegennek is. Tedd meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: